Silverlight, C# fejlesztés
2009-10-24T16:40:22+02:00
2009-10-27T14:40:57+01:00
2022-07-19T05:12:11+02:00
 • Ez már nem volt vicces!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Bénák vagyunk, Ámen! Nem gondolkodtatok azon, hogy fogyatékosokat is alkalmazzatok? Még állami támogatást is kaphattok érte.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem szándékozom kommentálni a sajnálatosan kialakult vitát, azt hiszem, hogy nem minket minősít. Most (utoljára) is csak azért írok, hogy a jövőbeni félreértések elkerülése végett tisztázzam, Laubo nem én vagyok.
  Aki valóban kiváncsi ránk, az úgyis írt személyesen, melyre természetesen részletesen válaszolok.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lehet, hogy nem tudsz odafigyelni a fúriádtól, de azt írtam "hogy segítek, ha szakmailag tudok fejlődni belőle én is" mi ebben az önzetlenség?
  Mellesleg tapasztalatom alapján a magyar szürkeállományra büszke lehetek világszerte és ez felöleli a IT szektort is. Tehát ha tanulni, ötletet szeretnék szerezni akkor érdemes MO-on is körülnézni.
  Beszűkűlt gondolkodásúaknak nehéz ezt elmagyarázni. Egyébként magamon kívűl senkit nem képviselek ezen a fórumon.

  Én már beszéltem Moa-val, tudom, amit Ti nem, időm sincs veletek vitatkozni, tobzódjatok magatokban...

  "Amúgy ez az egész jajj, milyen a magyar mentalitást is csak azok tolják, aki nem boldogul, mert béna."

  Mint pl lehet hogy Te is ?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Így van, aki viszont itt megél, az kint milliomos, mert megkapja a kiképzést áskálódásból, átgázolásból stb-ből.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amúgy meg mért mo-on keresel egy magyar oldalon projektet, ha nem itt élsz?
  Ne gyere a hülye dumával, hogy segíteni akarod a magyarokat.
  Amúgy ez az egész jajj, milyen a magyar mentalitást is csak azok tolják, aki nem boldogul, mert béna.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mikor én írtam először, akkor is azt hitték, hogy álnéven a hirdető vagyok. Nem jó ilyen paranoidnak lenni. Barátaim ez árt az egészségnek!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azt viszont nem értem, ha ennyire átlátjátok a zűrös magyarországi viszonyokat és osztjátok az észt, akkor miért nem a saját cégeiteket és ötleteiteket fejlesztgetitek és másoknak adtok munkát - akár Moa által javasolt módon? Mások üzletét rontani az megy, ha nektek nem jó akkor másnak se legyen az? Hát ez az igazi magyar mentalitás.
  Ezzel szemben itt nézelődtök, véleményt fogalmaztok meg megalapozatlanul és kérdezem: miért is van ennyi tudással, megygőződéssel szükségetek itt ezeken az oldalakon keresni munkát? Ilyen hozzáállással különben is nehéz lesz...


  Ember!
  Vedd már észre, hogy lebuktál, csak azért regeltél, mert más néven akarod reklámozni a csapatod!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • vagy aki reklámozza saját csapatát....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Aki munkát keres, az csöndben ír mail-t, aki csak szórakozik az írogat ide.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszönöm a reakciókat. Én nem Magyarországon élek és nem vagyok hozzászokva ekkora bizalmatlansághoz, viszont segíteni szeretnék abban az esetben, ha ebből én is tudok szakmailag fejlődni.

  Azt viszont nem értem, ha ennyire átlátjátok a zűrös magyarországi viszonyokat és osztjátok az észt, akkor miért nem a saját cégeiteket és ötleteiteket fejlesztgetitek és másoknak adtok munkát - akár Moa által javasolt módon? Mások üzletét rontani az megy, ha nektek nem jó akkor másnak se legyen az? Hát ez az igazi magyar mentalitás.
  Ezzel szemben itt nézelődtök, véleményt fogalmaztok meg megalapozatlanul és kérdezem: miért is van ennyi tudással, megygőződéssel szükségetek itt ezeken az oldalakon keresni munkát? Ilyen hozzáállással különben is nehéz lesz...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Már rosszul kezdődött

  Barátaim! Én csak nézek és le vagyok döbbenve a hozzászólások kapcsán !!!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem csak azért regelt be álnéven, hogy saját, lelkes csapatát reklámozza..
  (értelmes ember más esetben nem írna ilyeneket)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Beszéljünk inkább a tipikus magyarországi megrendelői helyzetről: nulla tőkével, nulla szaktudással, nulla kapcsolatokkal sokan elhiszik hogy nagyot akaszthatnak. De hogyan kezdjük el: kell találni balekokat (ezek általában lelkes fiatalok), akik leprogramoznak valamit, mondjuk nekik, hogy majd részesedést is kapnak. Ez aztán a profizmus! Miért is? Mert a saját kockázatunkat is nullára csökkentettük, mert ugye nullának akármekkora része az nulla. Ha nem lesz eladva a cucc, akkor széttesszük a kezünket, hogy nagyon sajnáljuk, de ez van. Most mondod te, hogy nem ez a helyzet? Profik vagytok? Száz százalékban bíztok a sikerben? Akkor miért nem mersz kockázatot felvállalni? Gondolom valamelyikőtöknek van valami ingatlana? Ott a szabad felhasználású ingatlanfedezetű hitel: a bank megterheli az ingatlanod (jó kis THM-mel) és kezedben van a programozók fizetése, így mostmár tényleg tudsz embereket alkalmazni. De ugye azért ennyire nem bíztok a sikerben, hogy ti is anyagi kockázatot vállaljatok, így marad a tipikus magyar megoldás, és maradnak a tipikus magyar hozzászólások.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az egész hírdetés egy röhej...

  Most gondolj bele, fejlesztenek profik egy komoly cuccot, és beengednek akár kezdőket is a soraik közé?

  Ha idejönne valaki, nem engednék senkit sem komoly tapasztalat és hozzáértés nélkül beleturkálni a céges fejlesztésekbe. A profiktól meg nem várom el, hogy ingyen dolgozzanak. Ez a helyes hozzáállás, nem hitegetni másokat, hogy jaj majd lesz belőle pénz.

  Tripolival teljesen egyetértek, így nem lehet komoly hírdetést feladni. Ha meglenne az a háttér amiről beszélnek, nem pénz nélkül keresnének segítséget. Ha meg van profi háttér, akkor minek egy külsős a projecthez? Többet vesztenének vele, mint amit nyernének.

  Laubo, levontuk a hírdetésből a következtetéseket... Ezzel kb ennyit lehet kezdeni.

  Ha téged beetetnek ilyen szövegekkel, akkor gondolkozz el szépen, és ne légy ilyen naív...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Most nézem, hogy most regeltél, és ez az első hozzászólásod. Csak nem saját magad reklámozod?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért téged is el lehet képzelni, ahogy a céges csapatépítő programokon hangosan szoktál a főnöködnek bólogatni, miközben tapsolsz, és kiabálod, hogy hejje, hejje!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Barátaim! Én csak nézek és le vagyok döbbenve a hozzászólások kapcsán !!!
  Ez lenne a tipikus magyarországi programfejlesztői reakció?
  Látom, van "anti-nyitottság".
  Viszont lényegi kérdéseket nem látok:
  - mit is csináltok?
  - milyen területen jelent ez a fejlesztés szakmai kihívást?
  - ez eddigi fejlesztők hasonló konstrukcióban működnek?
  - Mióta?
  - Ha elég régóta (1év>), akkor valamiért mégis megéri nekik, mégha a fejlesztés időszakában nem is jelenik meg a pénz?

  NEM!!! a magyar szoftverfejlesztők (Tripoli, Sirpalee) nem kérdeznek, csak véleményt mondanak TUDATLANUL !!! Pocskondiázzák az ötletadót, mint egy rossz magyar focimeccsen...Azért többet vártam tőletek intelligenciából tisztelt képzett szoftverfejlesztők.
  Vajon csak akkor kellhet gyakorlott fejlesztő ha nincs elég !? Vagy akkor is ha olyan összetett a projekt, hogy több funkciót kell egyszerre fejleszteni? Nem ezt kellett volna inkább kérdezni? Talán ezért is tart ott ez az ország, ahol van.
  Gondolkodjatok, vajon hogy működnének a jelenlegi fejlesztők egy ilyen projektben, ha igaz lenne mindaz a rosszindulat, amit itt leírtatok? Inkább kíváncsiak lennétek és utána járnátok a dolgoknak korrekt kérdésekkel és tanulnátok belőle. Szégyelhetitek magatokat. Nézzetek hasonló külföldi oldalakat, ott szurkolnak és segítenek egymásnak az emberek. Ja, bocs ahhoz "külföldiül" is kéne tudni...Ezek vagytok ti....
  Moa, én privátban jelentkezem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Gyakorlott fejlesztőknek minek még több gyakorlott fejlesztő?
  Talán akkora a várt haszon, hogy nem tudják elkölteni?
  A leggyakoribb scenarió az szokott lenni, hogy se gyarlott fejlesztő (rosszabb esetben annak hiszi magát valaki/valakik), se pedig tőkeerős befektető, mert ugye, ha az lenne, akkor meg lehetne hírdetni, hogy programozót keresünk ennyi pénzért.
  Vannak akik még mindig elhiszik, hogy úgy is lehet nagyot akasztani, ha se pénz, se kapcsolat.
  Persze mindenki ismer egy rakás városi legendát...
  Csak azt nem értem miért akar valaki ingyen dolgozni, még ha kezdő is. Erre mindig azt szokták mondani, hogy tapasztalatszerzés miatt, meg majd jövőre nagyot durran a fejlesztés. És még mindig rengeteg a naív ember.
  Csak általánosságokban beszéltem, ne vegye senki magára.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nice try
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szóval ingyenmunka...

  Egy gyakorlott szakemberekből és fejlesztőkből álló gárda simán tudna befektetőt szerezni, ha már van mit felmutatni. Ez meg pont olyan rendszer, amiben nagy pénz lehet.

  1. Vagy tényleg ingyenmunka, és át akartok verni pár kezdőt.
  2. Nincs meg az a háttér amit mondtál.
  3. 1 && 2
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • - Igen, amíg a rendszer elkészül.
  - Nem, mert a munkát ekkor kifizetjük és további részesedést is biztosítunk (szerződés).

  Tőkével jelenleg nem, de alapos piaci és technológiai ismeretekkel rendelkező, gyakorlott fejlesztőkből, szakemberekből álló csapat vagyunk. Saját szolgáltatásunkat/termékünket készítjük, közösen. A fejlesztéssel nem állunk rosszul, de ha valaki a részletek megismerése után lát fantáziát a dologban és szivesen csatlakozna, akkor lenne még miben segíteni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ingyenmunka..?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Moduláris gyógyszerkutatási project management rendszert fejlesztünk, munka mellett, szabadidőnkben. Ha szeretnél csatlakozni gyakorlott szoftverfejlesztőkből álló lelkes csapatunkhoz, kiváncsi vagy a részletekre, továbbá rendelkezel Silverlight, illetve C# gyakorlattal, valamint némi szabadidővel, akkor küldj privibe egy rövid bemutatkozó levelet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: Ez m�r nagyon nem az eredeti �ll�saj�nlatr�l sz�l.
abcd