Prog.hu füzetek
2009-10-02T10:08:34+02:00
2009-10-04T13:39:24+02:00
2022-07-25T10:21:16+02:00
 • egy nap-mint-nap dinamikusan bővülő fórum anyagát kiszedni könyv formába szerintem felesleges

  Ehhez képes mondjuk kimondottan új divat pl. a blogkönyvek létrehozása. Egyébként se annak, se ennek nem nagyon látom értelmét.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mi bajod az esőerdőkkel?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sőt, minden füzethez járjon bónuszkupon, mely bepostázásával bárki feltehet kérdést, és a következő számban jöhet rá a válasz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szevasztok!

  Az ötlet alapjában véve nem rossz, jó, hogy megnyitottad ezt a topicot. Viszont megvalósítani nem lenne egyszerű, mert egyrészt nagyon sok téma van, másrészt egy kérdésre ritkán érkezik teljesen pontos, mindent átfogó válasz, általában a segítők csak rávezetést adnak (és ez amúgy szerintem így helyes). Szóval elég komoly szerkesztési feladat lenne az egyes topicokból nyomtatásra alkalmas szöveget létrehozni is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • egy nap-mint-nap dinamikusan bővülő fórum anyagát kiszedni könyv formába szerintem felesleges. ráadásul manapság már gyakorlatilag mindenhol van internet (még a telefonokon is). ha valami nagyon nem megy, akkor feljössz ide (felteszem, ha programozással kapcsolatos gondod akadt, akkor valószínűleg gépközelben is vagy)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!
  Sztem. elektronikus (letölthető) formában is ki lehetne esetleg gyűjteni. Asszem van itt annyi guru aki felügyelje. A nyomtatott forma meglehet költséges.
  palp
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Nem találtam erről topikot, talán még nem vetette fel senki. Érdekelne a véleményetek (és elsősorban a prog.hu-é), hogy jó lenne-e egy füzet(sorozat) létrehozása különböző programozási kérdésekkel/-ről.
  Arra gondolok, hogy lenne egy füzet, egyfajta gyűjtemény válogatott kérdésekből és a hozzá adott válaszokból ill. megoldásokból. Semmi csicsa vagy sallang, egy egyszerű puhaborítós könyvecskére gondolok, amit bármikor a kezébe vehetne az ember, ha elfelejt egy-egy rutinkódsort, egy működő megoldásra keres alternatívát, vagy az újoncok használhatnák egyfajta segédanyagként tanulmányaikhoz.
  Lenne mondjuk egy Webfüzet PHP-vel, Javaval, HTML-lel stb.
  Vagy ugyanúgy egy C-s, Delphis, Visual Basic-es.
  Lehetnének akár külön-külön is igénytől függően. Stb. stb.

  Tehát érdekelne mindenki véleménye, ötlete, megvalósíthatóság. Tudom, hogy volt/van több programozásos újság, könyvecske kezdeményezés. Igazából azért gondoltam erre, mert a prog.hu-n már annyi "tudás" jött össze, hogy megérne egy kézbevehető válogatást szerintem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd