GDF kérdés
2009-09-29T18:19:12+02:00
2009-09-29T19:46:47+02:00
2022-07-25T10:31:18+02:00
 • Ha jól értettem az a gond, hogy ugye 2007-ben végeztem és ha igaz utána 2 év van abszolutórium megszerzésére. Nekem ez idén járt le. És bár 2007 óta megvan az angol közép c nyelvvizsgám, mivel nem mutattam be, ezért hiányoznak az év közbeni angol vizsgáim az indexből. Ezért nem tudták ugye lezárni.

  És most meg kellene írnom ezt a kérelmet, hogy meglegyen az abszolutórium és hogy váltsa ki a közben megszerzett nyelvvizsgám az év közbeni angolokat... Ja meg ne felejtsem el a 6000ft-os díjat sem befizetni...

  És a nyelvvizsgát is személyesen kell bemutatnom, amiért (mivel megszűnt a szekszárdi központ) BP-re kell mennem...

  Mindez persze most derül ki.
  Nem foglalkoztam vele ez tény, de igazából szólhattak volna korábban, hogy baj lesz így...

  Na mindegy, holnap beszélek velük, a héten nem tudok felmenni...

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Milyen méltányossági kérelem kell? Én ugyan 2000-ben kezdtem, akkor azt mondták, hogy összesen 8év van az abszolutórium megszerzésére. Abban bőven benne vagy. Vagy változott valami időközben?
  Szekszárdon jártam én is, micsoda harc volt mire a be nem írt jegyeket beírattam. Borzasztó trehányság ment ott...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv!

  SOS kérdésem lenne, remélem tud valaki segíteni.

  2003 ősszel kezdtem a sulit az azóta már megszűnt szekszárdi központban, info-közgáz szakon. Minden vizsgám meg is volt a végén, nem halasztottam egyet sem, kivéve az angolokat, viszont a GDF/Lexinfonál 2007-ben közép C-t szereztem, ami tudomásom szerint kiváltja azokat.

  Sajna az első diplomatervemet visszadobták (konzulens szerint biztos elfogadják), majd a másodikat is. Közben olyan családi gond merült fel, hogy a legkevésbé sem érdekelt a suli.

  Majd 2008 ősszel végül elfogadták a következő tervet, amit most júliusban le is adtam (kész volt már egy hónappal korábban, de nem akarták fogadni az iskola költözése miatt)

  Jelentkeztem az októberi vizsgára és azóta várom a papírt az időpontról.

  Na de ma csörög a telefon, GDF-től keresnek, hogy nincs lezárva az indexem, nincsenek meg az angol vizsgáim. Mondom, hogy két éve megcsináltam a Lexinfos közép C-t. Erről ők nem tudnak (úgy emlékszem a közben megszűnt szekszárdi központban bemutattam annó, a pesti központban nem, ez tény)

  És nem tudják most mi lesz, mert így nincs meg az abszolutóriumom, és most méltányossági kérelmet kellene írnom, meg befizetni 6000ft-ot és SZEMÉLYESEN bemutatni még a HÉTEN a nyelvvizsga papíromat náluk. (mert csak hiteles másolat jó nekik, szóval nem küldhetem el a másolatot, stb)

  Én szekszárdon lakom. Dolgozom. Sok a munka, nem tudok szabit kivenni. De el kellene mennem BP-re, fizetni még 6000ft-ot remélve hogy elfogadják a méltányossági kérelmet és elmehetek vizsgára végre...

  Hirtelen azt sem tudom mit írjak a kérelembe, mikor tudok felmenni, stb.

  Tudom, jobban utána kellett volna nézni mi van akkor ha nem az utolsó félév után tudok menni államvizsgára, stb, ezt elszúrtam.

  Volt valaki ilyen helyzetben?
  Bocs, ha kicsit össze-vissza írtam, nem tudom mennyire érthető, csak kicsit ideges vagyok most.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd