Találékony PHP/jQuery/MySQL fejlesztőt keresünk

Találékony PHP/jQuery/MySQL fejlesztőt keresünk
2009-08-11T19:19:58+02:00
2009-08-13T09:55:19+02:00
2022-10-28T12:41:54+02:00
 • dportal és a többiek: az érdeklődőket kérem vázlatos önéletrajzzal, referenciákkal, Budapesten-járás frekvenciájával és attól vett átlagos távolságukkal a k.andris@gmail.com email címen jelentkezzenek. Hamarosan írok mindenkinek válaszokat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Andrisi!

  Kérdésem továbbra is az, hogy csak "BKV" távolságban élők jelentkezését várod-e?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lassan egy éve munkanélküli informatikus könyvtáros vagyok, mindenem a könyv és a könyvtár, kiadói ismeretekkel is rendelkezem. Viszont a PHP-ba és a MySQL-be most kezdem jobban beleásni magam, így kevesebb tapasztalattal rendelkezem, mint az előttem szólók... :s De! Lelkes vagyok, gyorsan tanulok, és nagyon szeretnék már dolgozni!!!
  (Nem fővárosiként nekem is csak távmunkaként jöhetne szóba a dolog.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves hozzászólók... elsősorban munkaerőt, nem tanácsokat keresünk... Pl. természetesen teljesen testre tudok szabni egy CMS-t, de ha a szabás több munkával jár, mint az új ruhavarrás, pl. famerszoknyából próbálok farmernadrágot, akkor nem érdemes.... Valamiféle "keretet" mi is kialakítottunk, és PEAR csomagokat is használunk, de ezt akkor majd azzal vitatnám meg, akit felveszünk. Sok jót mindenkinek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mivel a PHP alapú CMS-ek alapvetően PHP-ban vannak megírva, ezért ha értesz hozzá, teljesen testre tudod szabni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Komolyabb rendszerekben nem /symfony hasznalnak?
  En most tanulom, mint PHP/C/C++-os programozo.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Saját CMS lehet(kell) erre írni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igen, CMS alatt olyasmit értettem, amit dportal ír. Amiben általában egy nyitólap, cikkek, pluginek vannak. Ebbe nem sikerült belepaszírozni az ötleteinket.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mint ahogy az előttem szóló is említette, ez nem kis meló.
  Momentán én sem Fővárosi vagyok, de szívesen közreműködnék.

  Jelen pillanatban mit értesz a CMS alatt?
  a netről letölthető drupal, PHP-NUKE stb?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia Andrisi!

  Ha kedved van együtt dolgozni, jelentkezz...


  Kedvem az még lenne is, csak sajnos én nem BUDAPEST-en lakom. Ehhez a munkához amit TE vagy TI elképzeltetek, távmunka szerintem szóba se jöhet. Készítettem már én is hasonló jellegű munkát, de a meló beindulásakor a napi 24 óra is kevésnek tünt. Azért remélem sikerül találnotok hozzá értő embert (nagyon sok jó koponya van ebben az országban).

  hudibandi

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Hudi Bandi!

  Örülök, hogy kicsit képben vagy könyves ügyben... Mi kb. egy jó éve dolgozunk ezen, s a láthatónál több funkcionalitás van mögötte (backend), amit még ki kell vezetni a felületre. Tényleg csapatmunka... most épp új tagokat keresünk. A CMS használatot azért vetettük el, mert túl sok olyan funkció volt, amit úgy látszott nem lehet vagy erőltetett ilyenekbe belegyömöszölni (polc, kereső, kölcsönzések, ...) és még amit hittünk volna - hírek/események - azt is nehezen, mert nekünk terület-specifikus nyitólapokra van szükségünk.

  A "Lényeg" bekezdésre... 1. Nem, nem katalogizálni kell, a portálunk a könyvtárakban már meglévő adatokra épít. 2. szerver és sok-sok megabites net van is. 3. GMap van is a Tudakozó menüpontban,a többi felvetésed jó/ismerős/tervezett, de nem csak rajtunk múlik. Ui1: Kösz. Facebook/GCal is jön. Ui2: A Google Books-on kívül több ilyesmi is létezik már, több hazaival is tervezünk/dolgozunk együttműködni, de ez sem csak rajtunk múlik. A konyvtar.hu egyfajta inspiráció/próbaterep is.

  Ha kedved van együtt dolgozni, jelentkezz...

  Üdv,
  András
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Csak egy pár megjegyzés!

  ... továbbfejlesztéséhez keresünk olyan fejlesztőt, aki hathatós segítségünkkel gyorsan átlátja a rendszer jelenlegi működését ...


  Egy ilyen rendszer kiépítéséhez 1 ember kevés mint mackósajtban a brummogás (EZ CSAPATMUNKA).

  Az oldalt PHP/jQuery/MySQL alapon valósítottuk meg, a sok egyedi funkció miatt 0-ról indulva, CMS-ek és keretrendszerek használata nélkül, de azért rendezetten, áttekinthetően.


  Itt e keretrendszer CMS szerintem nélkülözhetetlen!

  * Annak idején úgy 10 évvel ezelőtt volt szerencsém dolgozni egy ilyen jellegű programmal a neve [ SRLIB ] volt. Ez egy nagyon-nagyon jó kis program volt (szerintem még ma is sokan használják!).
  * Ezután próbálkoztak egy webes felületü rendszerrel (ezt én már nem ismertem).

  Szóval a lényeg:

  1.
  Miért is kellene a keretrendszer:
  Az előzőleg belinkelt képen látszik, hogy 1 könyv felvitelekor mennyi adatra van szükség. Gondolom ezt nem a Találékony PHP/jQuery/MySQL fejlesztő-nek szeretnétek adni. Annak idején, nem akarom ideírni a város nevét 10 embert vettek fel, hogy a város könyvtárában lévő összes könyv adatát rögzítsék (ez 1 évig tartott).

  2. Egy full szerver, majd hogy nem korlátlan tárhellyel (Egy hozzáértő RENDSZERGAZDA).

  3. Gondolom a jövőben országos színtre szeretné(tek)d fejleszteni ezt a websitot. Országos hálózat kialakításának anyagi és technikai kialakítása (ez húzós lesz, bár nem lehetetlen). Na itt lehetne jelentősége a GOOGLE MAPS féle térképnek. Márpedig azért mert, mondjuk egy KUTATÓ vagy éppen Államvizsgára készülő DIÁK akinek egy akármilyen anyag kellene az meg tudná nézni, hogy a keresett szöveg melyik könyvtárban (illetve településen) van és akár INTERNET-ről is meg tudja otthonról rendelni. Tehát a térkép megjelenítése egy eredmény lenne.

  Ui_1.: De, hogy mondjak valami jót is, a WiKipedia szerkesztő teli találat.

  Ui_2.: [ Vannak már ilyen jellegű kisérletek ]. A könyvterjesztők helyében én inkább ilyenben gondolkodnék és akkor nem lennének anyagi gondjaik. Tudtommal, ha valaki ír egy könyvet, annak valamilyen formában (Pl.: Winword) is le kell adnia. Na itt lenne a jó biznisz, a könyvkiadók és az írók részéről, hogy az aktuális könyvet vagy a könyv egy fejezetét egy jelképes összegért megtekintheti.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kezdetben táv/otthonmunka, sok, lehetőleg személyes találkozóval, Budapesten a belvárosban. A költségvetés... ugye közintézmény vagyunk, és hát ez függ a munkamegosztástól. Inkább mellékállásnakmondanám kezdetben. Önéletrajzot, referenciákat küldj, s aztán meglátjuk.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A jelenlegi weblap szerintem nagyon jó, bár nincs olyan weboldal, amin nem lehet még és nem kell fejleszteni.
  Mindenek előtt érdekelne; büdzsé, az, hogy ha nem távmunka, akkor hol volna a munkahely.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A konyvtar.hu továbbfejlesztéséhez keresünk olyan fejlesztőt, aki hathatós segítségünkkel gyorsan átlátja a rendszer jelenlegi működését, s képes ehhez illeszkedve új funkciókat megvalósítani, vagy már meglévőket hatékonyabbá, egyszerűbbé tenni. Fontos, hogy a munkát ne csak programozóként, hanem felhasználóként is lássa. Célunk a könyvek, könyvtárak és általában az olvasás népszerűsítése, a mai világ eszközeivel.

  Az oldalt PHP/jQuery/MySQL alapon valósítottuk meg, a sok egyedi funkció miatt 0-ról indulva, CMS-ek és keretrendszerek használata nélkül, de azért rendezetten, áttekinthetően. Külső eszközökre (Google Maps/Calendar, Facebook, RSS, SMS) is támaszkodunk ezek ismerete, találékony használatuk fontos. ExtJS, CSS-mágus, Debian adminisztrátori ismeretek előnyösek lehetnek. Távmunkában is végezhető, de a személyes kapcsolattartás, együttgondolkodás is fontos. Szivesen látunk pályakezdőket is.

  "Kölcsönös szimpátia" esetén hosszú távú, folyamatos munkalehetőség, változó intenzitású időszakokkal, biztos, ha nem is bő finanszírozási kerettel. Előny a letisztult, programozói stílus, a felhasználókkal való kapcsolattartás képessége.

  Kérdésekkel, referenciákkal a k.andris@gmail.comk.andris@gmail.com címen keressetek!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd