Programozói és grafikusi munka
2009-06-21T18:15:25+02:00
2009-06-24T17:56:52+02:00
2022-07-19T04:37:50+02:00
 • Köszönjük a sok ajánlatot, és a jelentkezést, amit kaptunk. Az egyes ajánlatokat elolvastuk, megvitattuk, és azokkal, akikkel úgy gondoltuk, hogy együtt tudunk dolgozni - az ajánlatuk alapján - felvettük a kapcsolatot. További sok sikert mindekinek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hol is van ez a iskola, Budapest vagy vidék?
  Ha vidéken, akkor hol?
  Ugyanis ehhez a melóhoz párszor ki kell szállni
  helyszínre és ezt a költséget is bele kell számolni!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én két napja küldtem mailt, és az úr/hölgy állításával szemben nem kaptam cégnevet/elérhetőséget.

  Céges elérhetőséget, telefonszámot, meg egyéb adatokat azért nem adok meg, mert aki nekem a megadott e-mailbre ír, azzal fel fogom venni kapcsolatot, és neki már megadom a szükséges elérhetőséget, és kontaktokat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szépnapot! És ehez köllene garfikus is?
  ( : )
  Amenyiben igen, pontosan milyen feladattal is???
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én itt - és ezt írtam is korábban - csak nagy vonalakban leírtam a feladatot. Nincs semmi konkrétum, és nem is kértem senkit sem arra, hogy itt azonnal kezdjen el komolyabban azon dolgozni, hogy valamilyen értelmes és reális "körübelüli" összeget és időt mondjom a munkára. Bizonyára nem ez lenne az első ilyen jellegő project, éppen ezért viszonyítani meg már lehet másokhoz is.
  Szóval itt még - jelenleg - nem kell semmit sem felmérni, csak feltettem egy kérdést.
  Azzal sem kell itt még foglalkozni, hogy a megrendelő milyen összegben, és milyen egyéb paraméterekben gondolkodik. Ez csak egy egyszerű feladatvázlat volt, amit én írtam, úgy, hogy legalább "nagyjábóli" közelebbi képet adhassak a lehetőségről. Nekem pedig csak anno 10-15 mondatban elmondták, hogy mire gondoltak.Utána pedig "valahogy" megfogalmaztam, hogy jobban át lehessen látni, hogy mire gondoltam.
  Céges elérhetőséget, telefonszámot, meg egyéb adatokat azért nem adok meg, mert aki nekem a megadott e-mailbre ír, azzal fel fogom venni kapcsolatot, és neki már megadom a szükséges elérhetőséget, és kontaktokat. Itt még ez - gondolom - nem szükséges.
  Én nem kértem senkit sem, hogy most itt egyből komolyan kezdje el törni a fejét mindenféle kalkuláción, csak írjon nekem, ha érdekli a munka, egy Ő általa reálisnak tartott árat, és munkaidőt. A többit majd privátban megbeszéljük vele. Egyébként amíg ezt leírtam, már kaptam is öt konkrét ajánlatot, és várom a továbbiakat is. A munka létezik, a konkrét és részletes tervek megvannak, és akár már a jövő héten el is lehetne kezdeni a közös munkát.
  Akit továbbra is érdekel a lehetőség, akár magánszemélyként, akár cégtől, annak várom a jelentkezését.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • törölve
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akit érdekelne a munka az árajánlattal, és a munka várható idejével, esetleges ötletével vagy megjegyzésével, továbbá elérhetőségével (név/cégnév, e-mail, telefonszám) kérem írjon a dobhof@gmail.com e-amil címre.


  név/cégnév, telefonszám?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A feladat egy újonnan induló magánnyelviskola komplett informatikai hátterének a megtervezése, és a szükséges elemek kivitelezése, amely most fog megjelenni a piacon. A működésének hatékonyságához, a szükséges adminisztrációk elvégzéséhez, a lehetséges ügyfelek megfelelő tájékoztatásához, információk közléséhez, és publikálásához kell a rendszert felépíteni.

  A megtervezendő rendszernek a következő feladatokat kell tudnia ellátni:

  •Szükséges lesz a cégnek egy weboldalra, amely azon kívül, hogy bemutatkozásra, és különböző tanfolyamok és egyéb elemekről nyújt az érdeklődőknek hasznos információkat, lehetőséget biztosít a különböző induló tanfolyamokra történő jelentkezésre, illetve különböző tananyagok letöltésére, valamint regisztráció ellenében on-line gyakorló feladatok letöltésére, ottani megoldhatóságra. A feladatok megoldásait természetesen a rendszernek tartalmaznia kell. (Részfeladatok tehát: webgrafika (képek, reklámok és logok készítése), hátsó programlogika működése.),

  •Szükséges lesz egy belső adminisztrációs alkalmazásra, amin a belső munkatársak elvégezhetik az oktatással kapcsolatos különböző adminisztrációs teendőket:
  Új tanfolyamok kiírása (időpont, létszám),
  Az egyes tanfolyamok jelentkezett hallgatóinak az adminisztrációja,
  Az egyes hallgatók anyagi (pénzbefizetési és egyéb) állapotainak a megjelenítése, tartozások, túlfizetések stb.-nek a nyomonkövetése,
  Az egyes oktatók regisztrálása,
  Valamilyen naplószerűség, amin az egyes foglalkozások aznapi teendőjének a leírása, illetve megjegyzése található. (Ez szükséges az egyes tanfolyamok pontos nyomon követése miatt, amit a vezetés folyamatosan ki tud értékelni, és az oktatók is ez alapján kapnák a bérüket, illetve a későbbi panaszok, észrevételek vizsgálása is ez alapján történne. Ezt közvetlenül az egyes oktatók vezetnék a saját tanfolyamukról, és csak azok férhetnek hozzá, akiknek ehhez jogosultságuk van. Pl.: az oktatásokért felelős beosztott személy).

  •Adatbázis megtervezése és létrehozása, amelyben mindent el lehet tárolni, a fenti funkcióknak megfelelően, és a kellő biztonsággal.
  •A fenti szoftveres elemek alá szükséges lenne a teljes hardverkiépítés megtervezése is. Milyen és mennyi számítógép lenne szükséges, azokra milyen operációs rendszerek kellenek, és milyen egyéb olyan más egyéb hardveres elem. Hálózat kiépítés, domain névregisztrálás, szerverek gépek, kliens gépek, hardveres biztonság, stb.
  •Milyen további egyéb megvásárolható vagy ingyenesen letölthető szoftverek szükségesek a munkához. (Office, levelező programok, biztonsági szoftverek, stb.)

  Természetesen a fenti leírás csak nagyvonalakban vázolja fel a kritériumokat, és a feladatokat, a pontosítás, és a részletek kidolgozása egy vagy több további megbeszélés tárgyai lesznek.
  A fenti munkákra kellene nekem egy körübelüli árajánlat, illetve egy időpont, amikorra a rendszer egyes elemei elkészülnének (tervezési és implementációs szinten), illetve arra, amikor az egész rendszert kompletten "élesben" is el lehetne kezdeni használni. Magyarul a project befejezésének várható időtartalma.

  Akit érdekelne a munka az árajánlattal, és a munka várható idejével, esetleges ötletével vagy megjegyzésével, továbbá elérhetőségével (név/cégnév, e-mail, telefonszám) kérem írjon a dobhof@gmail.com e-amil címre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd