PHP, Sitebuilder, Web-designer állást keresek
2009-06-17T23:21:41+02:00
2009-06-17T23:58:55+02:00
2022-07-19T05:23:16+02:00
 • [del] Bocsi, már úgy tűnik én sem tudom mi a különbség a privát, és a publikus üzenet között.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tisztelt Munkaadó!

  PHP fejlesztői, Web-designer, és Sitebuilder állások iránt érdeklődöm.

  Azért keresek állást, hogy egy csapat tagjaként korszerű, versenyképes honlapok létrehozásában vehessek részt. Ahogy az Önéletrajzomból kiderül, hogy nem csak PHP programozással, hanem webdesignolással is foglalkoztam az elmúlt időben. Bevallom Önnek, hogy a Web-desingolásba azért kezdtem bele jópár éve, mert zavart, hogy a honlapok többségében a lehető legkorszerűtlenebb, legrosszabbul felhasznált elemek helyezkedtek el, mind ezt úgy, hogy a böngészők közti kompatibilitásra sem törekedtek a fejlesztőik (a W3C szabvány betartásáról nem is beszélve, pedig már akkor is okkal létezett). Később, mikor elkezdtem a dinamikus programozást már úgy építettem oldalaimat, hogy figyelembe vegyem a designerek munkáját.

  Van tapasztalatom Framework-ok és CMS-ek fejlesztésében, továbbá ismerem a Redmine SVN rendszert, illetve Template kezelő rendszerek közül már több éve a Smarty-t használom, de már fejlesztettem saját Template rendszereket is. Korábban volt szerencsém modulokat is írni a Smartyhoz.

  JavaScript frameworkok közül kiemelkedően értek a Google Web Toolkit-hez, illetve korábban dolgoztam már jQueryvel néhány alkalommal.

  Korábbi munkatársaim jó csapatjátékosnak tartanak, és kiemelkedően fontosnak tartom a határidők betartását.

  Teljes állást keresnék, mivel jelenleg nem vagyok számlaképes, ezért nem bejelentett állások nem érdekelnek!

  Olyan cégnél szeretnék elhelyezkedni, ahol tudom, hogy kihívás lesz dolgozni és tudom, hogy a többi dolgozó is érti a dolgát. Korábban szabadúszó voltam, ami remek szakmai tapasztalatot, és megfelelő mellék-keresetet biztosított. Továbbá remek egyedi-fejlesztési lehetőségeket az egyetemmel párhuzamosan, most viszont, hogy bőven van időm, szeretnék állandó munkát vállalni.

  Fizetési igényem nettó 1200-1300 Ft-os órabér lenne.

  Információk és dokumentumok:
  - Magyar nyelvű részletes Önéletrajz
  - Referenciák
  - További információk

  Tisztelettel:
  Faludi Bence
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd