Flash viccdoboz készítése
2009-06-14T18:03:20+02:00
2009-06-14T20:00:08+02:00
2022-07-19T04:37:27+02:00
 • Elnézést, ha rossz helyre került, ha látja ezt egy moderátor, megköszönném, ha áthelyezné olyan fórumba, ahova jobban illik. Ez tűnt logikusnak, figyelmetlen voltam.

  frankdavid, csábít hogy megtanuljam. A php munkákat magam végzem, most viszont elkezdtem Javát tanulni, és már sok lenne mindenbe belekapni. Úgy érzem, a flash-hez ennyi közöm lesz csak, hogy ez a viccdoboz bekerüljön. Ezért pedig nem szánom rá az időt, mert az elveszi a többi feladatomtól.
  Ráadásul Linuxot használok (Ubuntu) és nem tudom, mennyi lehetőség van ez alatt flash-t szerkeszteni. Lehet, hogy wine-al futtathatnám a megfelelő programokat, még nem jutottam el odáig, hogy kipróbáljam. Mindenesetre amire eljutok egy hozzáértő szintjére, lehet, hogy jobban járok, ha inkább lehetőséget adok Neki a munkára. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Miért nem veted bele magad a flash-programozás rejtélyeibe?! Egy ilyen feladat nem annyira nehéz, és csomót spórolsz rajta, sőt megtanulsz ilyeneket készíteni, és máskor is fog menni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Oszt ezt a Társalgó/Állásba jobb lett volna....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tisztelt Flash Guruk!

  Egy viccdobozt szeretnék elkészíttetni valakivel, aki járatos a témában. (Én php programozó vagyok..) Ez a viccdoboz 2 részből áll:
  - maga az oldalba illeszthető doboz,
  - egy felület, ami a doboz testreszabását teszi lehetővé

  valami ilyesmit képzeltem el:
  a.viccdoboz.hu/index.php?p=codegenerator

  A létrejövő doboz grafikája azért ennél szebb lehetne, olyasmi, amit szívesen illeszt az oldalába egy tulajdonos. Talán egy grafikust is be kéne vonni a munkába?

  Ha bárkit érdekel a feladat, üzenetben keressen meg, kérem. Nem ingyen szeretném, ez természetes. Ha sikerül megegyeznem valakivel, azt tudatom itt a többiekkel.

  Köszönöm,
  heal
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd