Szövegszerkesztő komponens

Szövegszerkesztő komponens
2009-06-06T13:56:17+02:00
2009-06-06T20:04:09+02:00
2022-10-28T15:55:39+02:00
 • kÖSZI

  Nem warezolunk :)

  Egyébként én totál élharcosa vagyok a legális szoftverhasználatnak.. Főleg azóta, mitóta nyúltak le saját fejlesztésű dolgaimat.

  Bár nem vet fel a pénz, de azért, amit lehet azt megveszek. Természetesen gondoltam, hogy fizetős dologról van szó. És mivel hivatalaos fejlesztésről van szó, kizárólag legális szoftverekkel is fejlesztek. Nos.. Szóval a komponens. Köszi a tippet. Megpróbálom megnézni.

  Még talán egy kis pontosítás.
  Azt szeretném megoldani, hogy egy program betegadatokat kezeljen (mivel egészségügyi intézménybe kerül), és akárhány féle sablon (p. ambulánslap sablon) legyen készíthető vele. Ebbe (mint egy körlevélnél) automatikusan bekerül a beteg adata, amikor pl. Kovács Jóskának csinálnak egy új ambulánslapot.. de ebbe bárhogy be kell tudnia szerkeszteni az orvosnak. Remélem érthető voltam
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A WPTools erre tökéletes, csak elég borsos az ára, mert rengeteget tud és ezért adni is kell valamit. Illetve a TRichView is tökéletes megoldás, de az sem ingyé' van. Pedig nagyon tuti mindkettő. Persze ha nem akarod megvenni, akkor megvan a módja, hogy használatba vedd őket. De itt nem warezolunk.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Számos olyan Delphi komponens létezik, mellyel nagyon okos kis szövegszerkesztőket applikálhatunk a programjainkba (RTF, DOC, stb..)

  Tudna valaki tapasztalat alapján javasolni ilyen komponenst?

  - Delphi 7hez kéne
  - RTF (max word DOC, DOCX) szintű, nem túlságosan bonyi dolgokat szeretnék csinálni. A lényeg talán inkább az lenne, hogy amolyan sablonszerkesztő modult kéne csinálnom, melybe körlevél-hez hasonló megoldással lehetne beszerkeszteni adattáblák rekordjaihoz linklet adatokat.
  - Táblákat lehessen rajzolni / szerkeszteni
  - Legyen hozzás szerkesztősáv, vonalzó
  - Esetleg szövegboxokat lehessen pozícionálni

  Peace!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd