Borland tanfolyamok
2004-04-05T14:26:40+02:00
2004-04-06T09:12:32+02:00
2022-07-27T13:07:45+02:00
 • Persze, de buta vagyok. Láttam, nem a JBuilder X hanem a C++BuilderX re gondoltál. Csak még a magyar Borland oldalon nincs is róla semmi, csak 10 sor ami Borland.com ról írtak át magyarra. Ez a magyar Borland oldal hihetetlenül igénytelen, nincs rajta semmi tényleges információ ami a fejlesztőket érdekelné, inkább csak értékesítési infók vannak fent.
  Na majd utánanézek, de köszönöm.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ja persze a JBuilder X re gondoltál nem?
  Ebben egyetértek, akkor inkább a JBulider felé érdeklődjek?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A Builder X egy új generáció? Még nem hallottam róla, van valami link erről valahol?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv!

  A C++ Builderbe ne nagyon fektess, úgy néz ki a borland ezt az ágat mással akarja kiváltani (BuilderX ez viszont még nagyon gyerekcipőben jár), de legalább is nem fejleszti tovább.

  Zsolti
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!
  Most, hogy lassan a sősulim vége felé járok, szeretnék tanácsot kérni tőletek. Olvastam, hogy a Borlandnál lehetőség van különböző tanfolyamok elvégzésére, engem konkrétan a C++ Builder érdekel. Van valakinek tapasztalata, véleménye arról, hogy jó képzést kaphatok a Borlandnál? Megéri a tanfolyamok 70-120 ezer forintos képzések?
  Mielőtt azzal jönne valaki, hogy vegyem meg a könyvet, tanuljak saját magam, stb. azért leszeretném szögezni, hogy hiába drága, papírt mégiscsak ők adnak, és ez talán hiteles az egész világon. Számomra az a fontos, hogy jó tanárok legyenek, jó előadást tartsanak. Persze Önerő nélkül nem megy, meg a világon semmi sem megy... De van valakinek tapasztalata? Vagy tanácsa ezügyben? Érdemes-e, stb.
  Köszönöm előre is az információkat.
  András
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd