Bluetooth alkalmazás fejlesztőt keresek
2009-05-19T21:32:57+02:00
2009-05-21T07:03:35+02:00
2022-07-25T14:06:17+02:00
 • www.ChipCad.hu
  Pl. kaphato ez a tipus:8800 ft
  Bluetooth

  Több tipus van náluk.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az eszközt is elő kell állítani, ezt is és a pc oldalt is kell programozni. Az eszköz méretét szeretnénk 10-15 cm hosszban, 2,5 cm átmérőben tartani. Bluetooth-ban gondolkodunk, mert költséghatékonyak szeretnénk lenni, nagyon sok hardware-be be van már építve (pc, mobiltelefon, pda). Ha megtaláljuk a partnerünket, akkor további alkalmazásokat és eszközöket szeretnénk még fejlesztetni vele, szintén a nagyon elterjedt Bluetooth-ra.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én ezt azért nem javasoltam, mert a BT megoldáshoz közelebbállónak találtam a lent linkelt megoldást, az hatótávra is fedi a dologt.
  És gyakorlatilak egy az egyben használható, csak a soros csatikra kell illeszteni aegy BT modult, és kész is van
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A nikk neved alapján, nem egy sport helikopter modelhez akarod a fejlesztést?
  ))
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha viszont komolyabb szabvanyos es halozati rendszert akar , ahhoz ott van a vilagon nagyon terjedo ZigBEE.
  Fejleszto KIT nalunk is kaphato.
  Atmel:
  ZigBEE1ZigBeeZigBEE3


  Program van hozza.

  Eger szimulator:
  pl:

  //------------------------------------------ void LeftClick() { INPUT Input={0}; // left down Input.type = INPUT_MOUSE; Input.mi.dwFlags = MOUSEEVENTF_LEFTDOWN; ::SendInput(1,&Input,sizeof(INPUT)); Sleep(50); // left up ::ZeroMemory(&Input,sizeof(INPUT)); Input.type = INPUT_MOUSE; Input.mi.dwFlags = MOUSEEVENTF_LEFTUP; ::SendInput(1,&Input,sizeof(INPUT)); } //------------------------------------------ void RightClick() { INPUT Input={0}; // right down Input.type = INPUT_MOUSE; Input.mi.dwFlags = MOUSEEVENTF_RIGHTDOWN; ::SendInput(1,&Input,sizeof(INPUT)); Sleep(50); // right up ::ZeroMemory(&Input,sizeof(INPUT)); Input.type = INPUT_MOUSE; Input.mi.dwFlags = MOUSEEVENTF_RIGHTUP; ::SendInput(1,&Input,sizeof(INPUT)); } //------------------------------------------ void MouseMove (int x, int y ) { double fScreenWidth = ::GetSystemMetrics( SM_CXSCREEN )-1; double fScreenHeight = ::GetSystemMetrics( SM_CYSCREEN )-1; double fx = x*(65535.0f/fScreenWidth); double fy = y*(65535.0f/fScreenHeight); INPUT Input={0}; Input.type = INPUT_MOUSE; Input.mi.dwFlags = MOUSEEVENTF_MOVE|MOUSEEVENTF_ABSOLUTE; Input.mi.dx = fx; Input.mi.dy = fy; ::SendInput(1,&Input,sizeof(INPUT)); }
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kb ilyesmi lenne (csak BT-vel)?
  Wireless Accelerometer Based Mouse

  Igazából ebben a hardver a "valami" a bluetooth sima soros kommunikáció, az egérvezérlés, meg 1-2 API hívás.
  Azt nem teljesen értem, hogy te az eszközt szeretnéd programoztatni, vagy csak a PC oldalt?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia! A leírásod alapján eléggé tág határok között lehet gondolkodni a megoldáson, de természetesen erre a feladatra is (mint mindenre) van több jól működő megoldási lehetőség. Csupán konkretizálni kell a feladat specifikációját (szükséges berendezések, a tér mérete, alakja, amelyben az eszköz mozog, a mozgás fajtája, sebessége és még ezernyi más kérdés) és utána lehet kiválasztani a megfelelő megoldást és persze utána lehet az ajánlati árat, határidőket, stb. meghatározni. Azt javaslom, hogy ha komoly a dolog, akkor keress meg privátban e-mailen és a többit ott beszéljük meg.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 3D-s gyorsulásmérővel is lehet pozíciót meghatározni, ha nem kell, hogy milliméter-pontos legyen.
  A mostani laptopok többségében van ilyen a vinyó védelme érdekében, de annyira pontos, hogy még térképet is lehet készíteni vele.
  Link: Hogyan mérjük fel wireless hálózatunkat egy IBM ThinkPad segítségével?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mivel Bluetooth-os a technológia nagy távolságról nem lehet szó, azaz 10 méter. Egyéni mérőeszközről. Az eszköz kalibrálása után a kalibrálási pontoktól való távolsága, ezáltal a kalibrálási pontoktól viszonyított helyzete érdekel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem hiszem, hogy itt nagyobb tavolsagokrol lenne szo, szerintem max 2-3m.. (tipp)
  Terben mozgo->3d ergo GPS nem hasznalhato ra. Ezt a hetkoznapi ertelemben vett GPS-re ertem, bar ha el tudnal helyezni adokat a terben, akkor sem lenne eleg erzekeny, ami a felbontas rovasara menne (tipp2)

  Szerintem mindenkepp egy egyeni meroeszkozre van szukseg, ahol az eszkoz meri a terben valamilyen felbontassal elhelyezett adoktol valo tavolsagat es bluetooth-on (vagy WIFI-n :)) keresztul jelzi..

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem szeretnék jelentkezni, csak érdekelne 1-2 dolog:
  1. A koordináta milyen koordináta? GPS? Vagy valami egyéb?
  2. ha GPS, akkor a Bluetuth ~10 méteres hatótávolsága nem akadály?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Olyan fejlesztőt keresek aki Bluetooth adapteren keresztül, egy a térben mozgó eszköz (sajnos nem tudom ez milyen eszköz lehetne, úgyhogy ezt is meg kell nevezni, ill. ki kell fejleszteni) koordinátáit vevő alkalmazást tudna fejleszteni. Szükség van olyan alkalmazás fejlesztésére is ami az egeret vezérelné kalibráció után a számítógépen. Megfelelő ajánlatok esetén nagyon hosszú távú együttműködés ill. fix állás! Jelentkezés: csopter@gmail.com
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd