Németül beszélő.....
2009-05-18T16:54:44+02:00
2009-05-19T11:34:32+02:00
2022-07-25T14:11:19+02:00
 • Oké értem. És inkább most nem vitatkoznék tovább bár tudnék. Privátban megy a mél.

  A.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Olyan tesztelo szakember kell, aki adott esetben meg tud írni egy scriptet, hogy 1-1 lépést automatizálni tudjon (nagyjából azért tudom, mi a manuális és automatizált tesztelés között a különbség). Nem kell, hogy automatizálásban guru legyen, de tudjon megírni néhány scriptet, néhány alap dologhoz. Nyilván nem kell teszt terveket írni, de tudja, hogy mi az (persze, ha megírja, az csak jó).
  Tehát QTP, Load Runner, Win Runner mind jöhet, várom a cv-t :))
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Most akkor inkább test automatizálásban jártas ember kell, vagy jó a manuális is.

  A kettő nem ugyanaz. Általában a manuális tesztelő nem tud scripteket írni! Ő csak teszt eseteket ír és/vagy futtat, és mArha jó SQL paracssorból, de nem kifejezetten automatizálási szakértő.

  Plusz ha mégis automatizált tesztelés akkor QTP, Load Runner vagy Win Runner tudással kerestek embert (Ha már HP termék)?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ...fejlesztőket, tesztelőket és projekt vezetőket keresünk. Telco-s területre, nagyon sokféle projektre. A kommunikáció jellemzően német ügyfelekkel, németül folyik. Ezért projekmenedzsereknek elengedhetetlen a magabiztos beszédkészség adott nyelven; de a fejlesztőknek és a tesztelőknek is szükséges a kommunikációképes nyelvtudás. Fejlesztések jellemzően C++ és Java nyelven, Unixos környezetben folynak; tesztelőknél a Test Director és a Mercury ismeret, tapasztalat előny, de nem feltétel (inkább annyi a lényeg, hogy scripteket azért tudjon írni a jelölt, automatizálás céljából); a PM-knek a biztos nyelvtudás mellett a telco-s projektek felvonultatása hasznos lehet :)

  Amennyiben a fenti feltételeknek megfelelsz (nagyjából: informatikával foglalkozol, és beszélsz németül), és érdekel is a lehetőség, akkor küldj egy cv-t a kajtar.orsolya@united-consult.hu email címre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd