Keresőfeltételek

  • Keresőkifejezés
  • Keresés helye

A keresés összesen 8 találatot eredményezett.

A furcsa forráskód-kommentek 10 fő típusa 2014.11.04.
... options.BatchSize = 300; //Madness? THIS ISIS SPARTA! Az értetlenkedő Amiben szerzője közli, hogy nem igazán érti a program a szóban forgó részét. // I don't know why I need this, but it stops the people being upside-down x = -x; // Mind boggling, gibberish version of a SQL statement, but it work's, so dont touch it //I am not sure why this works but it fixes the problem. ..
20 millió forintos fődíjjal csábít a PayPal alkalmazásfejlesztő versenye 2014.06.26.
[PayPal] Július 12-13-án rendezik meg a PayPal 100 ezer dolláros fődíjért folyó Battle Hack versenyének regionális selejtezőjét Lengyelországban, Varsóban. A selejtező győztese San Joséban, a PayPal központjában mérkőzhet meg a 20 millió forintnak megfelelő fődíjért. A régióban idén először megrendezett megmérettetésen a résztvevő fejlesztőcsapatoknak 24 órájuk van arra, hogy egy olyan, jó ügyet szolgáló alkalmazást fejlesszenek ki és mutassanak be a zsűrinek, amely tartalmazza a PayPal A..
Felhasználói leírás a számlázóhoz 2000.01.01.
... használni, pl.: AUTOEXEC.BAT-ban: LH C:\DOS\SMARTDRV.exe /LL 8192 4096 vagy: CONFIG.SYS-ben: DEVICE = C:\NORTON\NU\NCACHE2.EXE /INSTALL A winchesteren történő helyfoglalást tekintve - csak a program, a SZAMLAR program - elegendő 1 MB. Amennyiben a DBase V-öt is telepíteni kívánjuk, akkor további 10 MB szükségeltetik. A program telepítési útmutatója (FONTOS !) A programnak vannak elengedhetetlen működési feltételei. Mivel a program SQL adatbázis-kezelésse..
SQL példák 1999.10.31.
... végrehajthatóak a create_szamlar.bat által. (Ezt a :"\MySQL\BIN" könyvtárba ... másolni a cikk összes *.BAT és *.SQL file-jával együtt, ha ... is végrehatjatóak: *.BAT file esetén annak elindításával ... létre: create_szamlar_db.bat: C:\mysql\bin\mysqladmin.exe ... legegyszerűbben az sqlfuttat.bat file-lal futtathatjuk le úgy, ... kiterjesztését nem..
Nyelvi elemek 1999.05.01.
... útvonalhoz (path) az AUTOEXEC.BAT fájlban hozzáadni. Matematikaa társprocesszort nem tartalmazó gépen a program automatikusan elvégzi a koprocesszor-emuláció telepítését is, ami feltétlenül szükséges fordító használatához. Telepítés Linux alatt A Linux-os FreePascal disztribúció három formában is elérhető: .tar.gz, .rpm (Red Hat Package Manager) és .deb (Debian) formátumban. Ezek mindegyik ELF formátumban tartalmazza a bináris állományokat és a unitoka..
A valós idejű óra és a CMOS 1998.06.02.
... CONFIG.SYS és AUTOEXEC.BAT fájlunk.) A gép ezután a programozhatóramozható időzító áramkör (8253) segítségével már "fenn tudta tartani" a pontos időt - kikapcsolásáig. Bár már az XT-khez is fejlesztettek ki ezt a problémát áthidaló bővítőkártyákat, a valós idejű óra csak az AT kategóriájú gépekben jelent meg standard kiegészítő áramkörként. Az idő tárolásához egy kis kapacitású, CMOS technológiával készült - és ennek megfelelően kis teljesítményfelvételű - akkum..
Futtatható állományok 1997.05.27.
... futtatására képes. (A .BAT fájlok futtatása parancssorainaknak a COMMAND.COM parancsértelmező általi végrehajtásában merül ki.) Az .COM fájlokkal szemben az .EXE fájlok a program bináris kódja előtt egy speciális fejléccel is rendelkeznek, ami - többek között - a két fájltípus megkülönböztetését is lehetővé teszi. A DOS első két bájtjuk alapján képes megkülönböztetni őket, ami .EXE fájlok esetén az MCB-k fejlécéből már jól ismert "MZ" karakterpáros (állítólag eg..
A DOS története 1996.12.30.
... azonos nevű .COM, .EXE és .BAT fájlokat próbálja meg végrehajtani ... sorrendben). Batch (.BAT) fájlok végrehajtása esetén a ... Feladat az AUTOEXEC.BAT fájl végrehajtása. Az inicializációsizációs rész határozza meg a felhasználói programok helyét is azok futtatásakor. Mivel erre a részre csak rendszerindításkor van szükség, ezért az első betöltött program felülírja. A DOS betöltődése A rendszerinicializá..
Szeretnél értesítéseket kapni a legújabb érdekes hírekről?
Az értesítéseket később bármikor kikapcsolhatod, azt pedig személyre szabhatod, hogy mikor jelenhetnek meg neked.