Elindult a HWSW új rendezvényszezonja, rendkívül szerteágazó témákban tartanak IT szakmai meetupokat és képzéseket. Ezek az események tökéletesek arra, hogy szakmabeliként közösen fejlődjünk és új dolgokat tanuljunk.

Az online meetupok terén 6 eseményre is lehet már jelentkezni, amelyeken ingyenes a részvétel. Olyan témákkal készülnek, mint a machine learning, Kubernetes, IT-security, C++, Workflow-as-Code és Rust. Az őszi szezon első eseményei már ezen a héten szerdától elrajtolnak, így érdemes sietni és már most beregisztrálni a HWSW oldalán.

Az eseményre regisztráltak hozzáférnek majd az online közvetítéshez, ahol élőben, tökéletes minőségben, a prezentációk bevágott képével lesz követhető az esemény. A résztvevők később felvételről is visszanézhetik az eseményeket!

A meetupok közül két témában képzéssel is készülnek:

  • Október 24-én A KUBERNETES ALAPJAI 2022 néven - a nagy sikerre való tekintettel megismételt, de aktualizált -, 8 alkalmas, 24 órás képzést indítanak, amely mára a legelterjedtebb konténer menedzsment platform, aminek köszönhetően az évtized egyik legmeghatározóbb technológiája lett.
  • Az október 25-én induló, új, 24 órás, 8 alkalmas DEEP LEARNING A GYAKORLATBAN című erősen gyakorlatorientált képzésük, ahol szépen fokozatosan merülnek a mélybe és mutatják meg a neurális hálók működését 0 ppt-vel és rengeteg kódolással.

A munkaidő után kezdődő képzések online formában, otthonról is követhetőek, továbbá minden alkalomról felvétel készül, amit a résztvevők később visszanézhetnek. A részletes tematika és a regisztráció már elérhető a HWSW weboldalán.