Az Embarcadero Technologies és magyarországi partnere az AppSoft egy látványos rendezvény keretein belül mutatta be csúcstermékük, a Delphi legújabb változatát. A Puskin moziban mintegy 70 érdeklődő ismerkedhetett meg a termék XE4-es változatával, amely az "Egyetlen forráskód több platformra" stratégia egyik újabb fontos mérföldkövét jelenti.

A Delphi segítségével Windows alatt fejleszthetünk szinte minden népszerű felületre alkalmazásokat, Windowsra, Apple Mac-re, iOS-re, valamint még az idei év folyamán Androidra is. A szoftvergyártóknak innentől kezdve elég egyetlen forráskódot gyártani, melyet az Embarcadero Firemonkey-ja az adott platformokra optimalizált igazi natív kódokra fordítja.

Az Embarcadero fejlesztőeszköz üzletága a Delphi mellett többek között a C++ Builder, a HTML5 Builder, valamint az összes terméket magában egyesítő RAD-Studio csomagot kínálja.

Emellett "Adatbázis kiegészítő termékek" részleggel is rendelkezik, és egy sor csúcsteljesítményű segédeszközt – optimalizálót, elemzőt, tervezőt (DB PowerStudio, DB Optimizer, DB Change Manager) kínál a piacon megtalálható össze fontos adatbázis rendszerhez.

Az AppSoft Kft., korábbi nevén Borland Magyarország 1997 óta a Borland, majd később az Embarcadero kizárólagos magyarországi partnere. Az Embarcadero szoftverein kívül a MicroFocus Borland termékcsaládjának (Alkalmazás Életciklus / Szoftvertesztelés) is hivatalosan megbízott terjesztője hazánkban (Silk, Caliber, Visibroker).