PHP POST Time limit létezik?

PHP POST Time limit létezik?
2020-12-03T09:31:50+01:00
2020-12-04T05:59:27+01:00
2022-10-15T21:26:20+02:00
GZolee79
Sziasztok

Még mindig a képfeltöltéssel kapcsolatban kérdeznék.
Két 2 kérdésem is lenne.

1. Lehetséges, hogy a POST-nak van egy Time limitje?
 Ezt azért gondolom mert képeket töltök fek egy ciklussal úgy hogy van 6 db. <input type="file" /> mezőm.
if (isset($_POST['upload'])) //Ha ez a feltétel igaz csak akkor történik képfeltöltés
  - Ezeket egyenként megnézem, hogy üres e, vagy nem.
  - Ha nem üres akkor megnézem, hogy nagyobb e mint a maximális méret.
  - Ha nagyobb átméretezem és feltöltöm.

Nos ha 5 képet töltök fel egyszerre akkor működik, ha 6-ot akkor már nem...
Gondoltam lehet, hogy idő limit. De ezzel a paranccsal lekérdeztem:
ini_get('max_execution_time')
ez azt írta, hogy 30 sec.
Viszont ha lemérem stopperrel, hogy meddig fut, akkor már 10 sec múlva leáll a futása és nincsen POST...
Most akkor ez, hogy van ?

2. kérdés.
A képfeltöltésem úgy működik, hogy ráklikkelek a submit-ra, egy másik php fájl átméretezi és feltölti képeket, utána meg visszairányít az eredeti oldalra ahonnan a feltöltés indult.
Itt az a baj, ha mondjuk az 1. helyen van egy kép, és felül akarom írni egy újjal, akkor a kép nem frissül.
Viszont a frissítem a böngészőt akkor már jó!
Ezzel próbálkoztam:
clearstatcache()

Erre van valami megoldás? Vagy csak simán be kellene írni egy frissítést?
Ha igen, akkor ezt hogyan kell megtenni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv:
Z.
Ui: Próbáltam képet feltölteni a kérdéshez, de valamiért nem jelenik meg.
Mutasd a teljes hozzászólást!
Így látatlanban azt gyanítom, hogy a hatodik képpel átléped a beállított post_max_size értéket.
Mutasd a teljes hozzászólást!

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd