Javascript nem fut le új tárhelyre költözés után

Javascript nem fut le új tárhelyre költözés után
2017-01-31T21:17:38+01:00
2017-02-01T14:50:06+01:00
2022-12-04T08:30:43+01:00
eriaszto
Üdv.

-Elnézést a hosszú leírásért, de lényeges a hiba felderítése miatt-

Adott egy több éve jól működő, webáruház.
Az oldal 2éve működik a mostani tárhelyén, nem vagyok megelégedve a szolgáltatóval, ezért váltok.
Letöltöttem a mostani oldalamat FTP kapcsolaton keresztül, felmásoltam az új tárhelyre, adatbázis beállítva, minden funkció működik, kivéve egy dolgot.

A termékek részletes oldalán szerintem nem fut le hibamentesen minden javascript, mivel üzemel mind két tárhelyen az oldal (az új tárhelyen HOST fájlal tesztelem) így könnyen össze tudom vetni őket. A javascript problémát abból gondolom, hogy a termékfotók sem lapozhatóan jelennek meg, hanem egymás alatt, a kosárba gomb sem működik megfelelően, amit szintén javascript vezérelt.

A chrome vizsgálat részénél az alábbi hibák jönnek elő, ami a jól működő oldalnál nincsen.

Uncaught TypeError: a(...).on is not a function at bootstrap.min.js:7 at bootstrap.min.js:7 (anonymous) @ bootstrap.min.js:7 (anonymous) @ bootstrap.min.js:7 scriptsAll.js:199 Uncaught TypeError: c(...).on is not a function at c.swipebox.j.init (scriptsAll.js:199) at new c.swipebox (scriptsAll.js:199) at init.c.fn.swipebox (scriptsAll.js:199) at HTMLDocument.<anonymous> (tane-alarm-fm-102-felueleti-nyitaserzekelo.html:116) at Object.resolveWith (jquery.min.js:2) at Function.ready (jquery.min.js:2) at HTMLDocument.C (jquery.min.js:2)


Valakinek van esetleg valami ötlete, hogy az átköltözés után miért lehetnek hibásak?

Wampszerver esetén is ugyan ezt a hibát tapasztalom. Köszönöm!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Pedig, ahogy NevemTeve írja ez eléggé jQuery problémára utal. A bootstrap-nek biztos van jquery függősége, ahogy gondolom a többi js kódnak is, amit használsz (legalább is ami hibát dob). Nézd meg milyen verziót tölt be az oldal, könnyen meglehet többet is betölt és sorrend probléma van. Valamelyik js lib-nek szüksége lehet egy régebbi verziójú jquery-re, amiben nincs benne az .on() függvény és ez töltődik be később, ami okozza a gondot. Több információ nélkül persze leginkább csak találgatni lehet.
Mutasd a teljes hozzászólást!

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd