Videó konferencia - WPF, C#

Videó konferencia - WPF, C#
2016-01-27T13:03:17+01:00
2016-01-27T14:19:38+01:00
2022-10-15T22:45:58+02:00
CsakMég1Kérdés
Sziasztok!Egy olyan problémába botlottam, ahol meg kellene valósítani lehetőleg WPF-ben egy videókonferecia beszélgetést. Az érdekelne, hogy aki csinált már hasonlót mit javasol, van-e valami tippje, hogy mit érdemes használni hozzá.

Érdemes elkezdeni nulláról?

3rd party szoftvereket is nézegettem, de költségesek + nem tűnnek túl megbízhatónak.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Helló!

  Tapasztalataim, aztán majd eldöntöd, hasznos-e :

  0-ról ilyet írni nem kis munka, és elengedhetetlen hozzá stabil C++ tudás a C# mellett. Sok egyéb probléma merül fel: codec licensz, alacsony késleltetésű adatátvitel, video/audio szinkronizálás stb. Én kétszer meggondolnám, hogy belevágjak-e, de ha a szükséges tudásod megvan, rajta, ez esetben kár többet mondanom.

  Vannak kész komponensek is, megfizethető áron. sarkiroka kolléga anno az iConf-ot javasolta, kipróbáltam, még Forms alatt, működött szépen. Ahogy nézem, ma AVSpeed néven fut, van próbaverzió, nézd meg magad, mit tud. Sajnos máshoz nem volt szerencsém.

  Végül legegyszerűbb/legdrágább egy videokonferencia rendszerhez csatlakozni (pl. Vidyo) rendszeres díjért. Itt kész komponensek állnak rendelkezésre, amit könnyen beépíthetsz a programodba. Szerver üzemeltetéssel sem kell foglalkoznod + egyéb platformról is elérhető a szolgáltatás.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd