C# Ismeretlen programösszeomlás naplozása

C# Ismeretlen programösszeomlás naplozása
2015-07-27T14:06:26+02:00
2015-11-27T03:44:00+01:00
2022-10-15T23:01:14+02:00
L Maqvus
Sziasztok!

Hogyan tudom a programban nem kezelt kivételeket elkapni, és letárolni egy fájlba windows Form Application esetén? Vagy ez nem lehetséges?

Másik kérdésem az, hogyha nem managed DLL-t használatok, nevezetesen az NLUA-t. Akkor honnan tudhatom, hogy az okozza a programösszeomlást?

A programom hasonló módon omlik össze, havonta kéthavonta egyszer:

Programhiba példa

Windows Explorer helyett az én programom neve jelenik meg. Csak vakarom a fejem, hogy mi lehet a probléma... 2 havi egyszeri összeomlás nem sok... és így tűt keresek a szénakazalban. Szerintem a nem managed DLL okozza a hibát. De hibajavítás miatt, vissza kellene jeleznem, hogy pontosan mi is okozza a hibát, a dll-ben, de így támpontot se tudok adni. A Program Realese fordításban kerül fel, tehát nincsenek debug információk.


Válaszokat előre is köszönöm!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Lásd Application.SetUnhandledExceptionMode Method (UnhandledExceptionMode) (System.Windows.Forms) és AppDomain.UnhandledException Event (System) linkeket az általános hibakezeléshez. Ezekben naplózhatsz minden felmerülő adatot a hibával kapcsolatban. Hogy ez elég lesz-e a hiba okának azonosításához, az már egy másik kérdés.
Mutasd a teljes hozzászólást!

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd