Clearbox háttér nem követi a görgetést

Clearbox háttér nem követi a görgetést
2014-09-05T14:30:06+02:00
2014-09-05T20:43:06+02:00
2022-10-15T21:46:15+02:00
pantomin
Sziasztok!

Adott egy php script, amivel generálok egy html oldalt. A html oldalon van egy adattábla, aminek a tartalmát ajax-szal frissítem. Ez eddig rendben is van. Azt kellene megoldani, hogy ha a lista egyik sorának meghatározott cellájára kattintok, akkor bővebb információt lehessen megjeleníteni. Ez is ok, úgy oldom meg, hogy egy clearbox "ablakban" megjelenítem a szükséget adatot. Ez szép és jó, de ha a listát lennebb görgetem, akkor a clearbox "sötét háttere" nem követi a görgetést. Magyarul, hogy ha van egy 1024*768-as felbontású monitor, akkor a 768. pixelig sötétít, utána nem. Így sokszor van az, hogy a lista aljára görgetve nem is jelenik meg a háttér. Találkozott-e már valaki hasonló problémával, és sikerült-e megoldani azt?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Biztos, hogy valamit elszúrsz (valószínű CSS-ben), de így a link nélkül csak tippelni lehet, melynek nem sok értelme van...
Töltsd fel valahova, linkeld be és kapsz segítséget...
Nekem egy előbb próbált teszten jó...
Lásd a mellékelt képen a gördítősáv helyzetét!...
Mutasd a teljes hozzászólást!
Csatolt állomány

  • A szememet kiszúrta a hiba, de mégsem jöttem rá. Ha nem említed a css-t, akkor még most is szenvednék vele. Már a clearbox kódját böngésztem, hátha hibázik valami. A hiba konkrét oka, hogy a css elején van egy "resetelő" rész, amiben néhány szabályt "lenullázok", hogy minden böngészőben közel egyformán jelenjenek meg a dolgok. Nos, itt volt egy body{ padding: 0, margin:0} szabály, ami a hibát okozta. Köszönöm szépen még egyszer.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd