Egér működés felülírása

Egér működés felülírása
2014-06-29T17:09:38+02:00
2014-06-30T21:50:52+02:00
2022-12-01T07:35:40+01:00
hun000
Sziasztok!

Mit szeretnék?

Az egér működését akarom felülírni windows alatt, hogy hotkey lenyomás hatására az általam megírt módon legyen az egér vezérelve.
Mi tettem ezért eddig?
Írtam egy apró programot, ahol az alt lenyomása + egérkattintás előre megadott mennyiségű egérkattintást generál. Aztán írtam egy olyat, ahol egy billentyűkombináció lenyomása esetén olyan módban vezérli az egérkattintást, hogy kattintás után megadott időközönként megadott mennyiségűt kattint.
Mi a célom?
Azt akarom implementálni, hogyha nyomva tartom az egeret, akkor megadott időközönként addig generáljon egérkattintásokat, amíg nyomva tartom az egeret.
Az elképzelésem valószínűleg hibás, illetve nem tudom milyen lehetőségeim vannak, de arra gondoltam, hogy egy globális MouseDown esemény segítségével detektálom a gomb lenyomást. Megpróbálom elhitetni, hogy az egérgomb egy másik gomb, hogy generálni tudjam az egérgomb felemelése és lenyomása eseményeket, és közben figyelem, hogy a másik gombként számon tartott valós egérgomb felemelődik-e, mert ha igen, akkor elhitetem a windowssal, hogy ez mégiscsak az egérgomb.
Tudom, hogy nagyon betegnek tűnik az elképzelés, nyilván hardwer szinten tudni kell, hogy hogyan gondolkodik a windows, én nem tudom, de sejtem, hogy néhányan tudtok segíteni, ezért jöttem ide ezzel a problémával.
Az eddigi alkotásaimat nem rossz dolgokra használtam, csak kisebb huncutságra, amit ez az online játék okozott: cookie clicker (figyelem: 2-3 nap függőséget okozhat)

ui.: Ha valakinek van elképzelése erről, de nem ért Delphi-ül, akkor c, c++, java, pascal nyelveken is elmagyarázhatja a megoldást

Köszönöm
Mutasd a teljes hozzászólást!
Ugye ez valamilyen illegális célra kell, igaz? Na mindegy, nem kell hardware-rel vagy driver-rel varázsolnod, csak a SendInput-ot kell ráirányítanod a megcélzott áldozatra (ablakra, vö FindWindow).
Mutasd a teljes hozzászólást!

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd