Pixel koordinátája szín alapján

Pixel koordinátája szín alapján
2013-12-12T13:00:01+01:00
2013-12-12T16:40:22+01:00
2022-10-15T22:00:59+02:00
Questioner-man
Sziasztok,
Van egy kódom, ami win7 alatt, aero nélkül néhány ms alatt lefut. Pixelről pixelre halad, amíg meg nem találja a keresett szín koordinátáját.
COLORREF color; HDC hDC=GetDC(NULL); for(int i=0;i<500;i++) for(int j=0;j<500;j++){ color=GetPixel(hDC,i,j); if(color==RGB(188,188,188)){...} }
Viszont amikor win8 alatt próbálom ugyanezt, akkor sokkal lassabb, percek elteltével is még csak pár százaléknál tart a keresés.
Tudnátok segíteni a kód átalakításában, hogy win8 alatt is gyorsan lefusson?
Mutasd a teljes hozzászólást!

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd