Könyvtárlistában tallózás

Könyvtárlistában tallózás
2010-05-06T16:40:57+02:00
2010-05-06T17:57:42+02:00
2022-11-17T16:40:37+01:00
Péter01
Hogyan lehet egy könyvtárlistát előhozni, majd ott egy adott könyvtárat kiválasztani és annak a címét elküdleni egy MessageBox()-ba?

az openfilename-hoz hasonló lesz gondolom, de nem tudom hogy pontosan hogyan kell, mi a neve. akár egy link is elég lenne ahol leírják. konkrétan egy ilyet szeretnék:
http://..../prog.hu.jpg
Mutasd a teljes hozzászólást!
Mutasd a teljes hozzászólást!

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd