WGA - tények, tapasztalatok

WGA - tények, tapasztalatok
2009-01-17T11:50:23+01:00
2014-05-15T22:27:50+02:00
2022-10-15T22:01:53+02:00
 • hali
  csatoltam a fájlt, nem nagy kunszt. gondolom te is azért kezdtél bele mert a régi 8 bites egyszerűen túl gyors, és egy leterhelt hálózatnál még az első ping előtt feltöri a rendszert, így gyakorlatilag lehetetlen ellenőrizni, hogy te törted-e fel a hálózatot, vagy már eleve fel volt törve.
  régebben sokat agyaltam ezen, nekem nem kellett 16 bitig elmennem, 14 bitesre alakítottam át. ez némileg egyszerűbb is volt, meg nem is kellett olyan nagy lassulás. ugye plusz két bit feldolgozása azért lassítana rendesen. innen a határszélről a kínai botneteket gyakorlatilag a ping válaszideje után 1-2 ms-el már vezérelni tudom, és ez nekem elég.
  sajnos kézikönyvet nem tudok adni, mert az elégett korábban egy nagy tűzben, biztos hallottál róla. kényes ügy. viszont ha a 9-es dvd-n megnézed az "f%%%741-D4rD 3D1710" és "f%%%741 4D1710" mappákat, ott találsz néhány megányi doksit.
  ja, és tök vicces, ha önmagát próbálod törni egy lassított wga-val, majd próbáld ki. a védelem ugye marad 8 bites, tehát piszok gyors. és így szinte szemmel lehet követni amint megtámadja, de még azelőtt kivédi önmaga elleni támadást, és visszatámad. persze ezt már ki is védi és megint visszatámad. és így tovább... nagyon poén :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
  Csatolt állomány
 • Róka koma, vagy bármelyik WGA használó/terjesztő!

  Forrasztgattam otthon egy kicsit és sikerült csinálni egy miniWGA $74|\|D4rD 3D1710|\| cuccot a Putyin által '98-ban publikált 1.0 verzió alapján. De szeretném 16 bitesre átfaragni, a nyákot meg a foglalatot már új design alapján csináltam, de nincs meg hozzá a szoftver! El tudná valaki küldeni a 6.0 independent bytekódját és drivereit? Köszi!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hoppá, valakit elkapott a válság? eladó wga
  ha ez valami script kiddie kezébe kerül... ki Lehet ennyire fogyi?!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A Nemzetközi Leet Konferenciára nem ezzel akartam menni, addig igyekszek egy újabb verziójút megvenni, de azért rajta van az akasztó, kényelmesebb is így hordozni. Júniusig meg még van idő. Apropó, ha valaki megy a konferenciára, utazhatnánk együtt, és olcsóbb lenne az út.

  A problémámra senki nem tud választ?:S kénytelen leszek hétfőn visszavinni:S
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Bár nekem nincs WGA-m (volt egy darabig, de aztán jöttek napszemüveges emberek [pedig hajnali 3 óra volt] susogós bőrkabátban, és voltak fegyvereik meg mobiltelefonjaik, és elvitték), de látom egy 1337 h4x0r edition-re sikerült szert tenni, ami nagyon ritka, gratulálok hozzá! (A kevésbé járatosoknak: az ilyen WGA-kra a nyakbaakasztó csatlakoztatására szolgálót dugalj van egy zsinóron felszerelve, így ha hacker konferenciára megy az ember, a nyakában lógó névkártya mellé akaszthatja, hogy mindenki lássa, ő 1337 h4x0r.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok! Tudom, hogy volt már egy WGA-val mint hardverrel foglalkozó téma, de ott elkomolytalankodták a dolgot. Pénteken vettem egy használt Independent 6.0 típusú WGA-t. 6000 Ft volt, egy helyi számtech boltban találtam rá. Elég sokat vitatkoztam az eladóval a létezéséről, de végül odaadták. Szerintem az ár nem volt sok érte. Az eladó adott hozzá egy drivert, amit pen-driveon hoztam el. A boltban kipróbáltuk a megvásárlás előtt, az IP címem alapján kilistázta a C: meghajtómon lévő könyvtárakat. Hazahoztam, itthon pedig nem megy. Azt mondta az eladó, hogy eredetileg egy szabvány floppykábelen csatlakozott a géphez, viszont elhajlottak az érintkezők, ezért barkácsoltak rá egy USB csatlakozót, plusz megnövelték a hűtést egy nagyobb hűtőbordával, hogy tovább működhessen egyhuzamban. Itthon rákötöttem a gépre, a windows felismeri (4. kép), de a szoftver nem jó hozzá. Hétfőn visszamegyek, és újra lemásolom a szoftvert, hátha az volt a baj.

  Ha valakinek volt már hasonló problémája, vagy működő WGA-ja van, esetleg más verziószámú Independent, akkor írja le a tapasztalatait, szerintem sokan kíváncsiak rá.

  Képek:
  csatlakoztatva
  csatlakoztatva, zoom:)
  egy fehér lapra téve, hogy jól látszódjon
  a windows felismeri, de a driver nem jó...

  a driver innen tölthető le


  Téma, indulj!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd