Karrier szinten érdeklődsz a hardver- vagy szoftverfejlesztés iránt? Jól hangzik, hogy a Bosch-nál vagy tesztmérnök? Szeretnél autóipari rendszereken dolgozni vagy ahhoz kapcsolódó vezérlőegységeket fejleszteni (úgy mint Hybrid Drive, E-car, E-bike, Driver Assistance, Parking Assistance, Energy Management, Car Multimedia, ESP, Automotive Steering)?

Amennyiben a válasz igen, a május 20-át tedd szabaddá és légy részese a Bosch Open Day szakmai nyílt napnak! Regisztrációdat előzetesen küldd el, hogy felkészülhessünk érkezésedre!

Nálunk több, mint 1800 fejlesztőmérnök dolgozik közösen számos komplex autóipari terméken a járműipar minden területéről. Ötleteink olyan termékek részei lesznek, amelyek vezetők a mobilitási technológiák sorában. A Bosch fejlesztőmérnökei olyan új fejlesztéseken dolgoznak, melyek folyamatosan formálják a közlekedés arculatát és biztonságosabbá teszik azt.

A Bosch Budapesti Fejlesztési Központja szakmai nyílt napot hirdet tevékenységeink bemutatására, amire várjuk jelentkezésed. Ismerd meg a Bosch világát, és nyerj bepillantást a kulisszák mögé, 2017. május 20-án!

Amit ajánlunk:

  • Interaktív kiállítás és szakmai tapasztalatcsere szakértőinkkel és vezetőinkkel
  • Információ a cégről, fejlesztéseinkről, kerekasztal beszélgetés fejlesztőinkkel
  • Technológia testközelből
  • Lehetőség van változatos műszaki területeket megismerni a szoftverfejlesztéstől egészen a mechanikai vagy hardware fejlesztésig bezárólag.

Ha szeretnél többet megtudni például az önjáró autók megoldásairól vagy az egymással kommunikáló eszközökről, és a Bosch világáról, regisztrálj rendezvényünkre és látogass el hozzánk!

További részletek a regisztrációs oldalon.