[Canon] A Canon a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bemutatta az F-718SGA Emulator szoftvert, valamint az F-715SG számológépet. Az F-718SGA Emulator a vállalat első olyan szoftveralapú terméke, amely a Canon népszerű tudományos számológépeinek1 funkcionalitását egy számítógép képernyőjén biztosítja.

Az osztálytermi és előadótermi használatra fejlesztett F-718SGA Emulator segítségével a tanárok egy olyan, rendkívül fontos vizuális segédeszközhöz jutnak a matematikaórákon, amely letisztult, könnyen használható felületen kínál fejlett funkciókat. Az F-715SG többfunkciós tudományos számológép újrahasznosított Canon anyagokból készült, és ideális megoldás az összetett egyenletekkel dolgozó diákok számára.

Az F-718SGA Emulator intuitív és egyszerűen használható szolgáltatásai rugalmasságot és a képernyőn megjelenő tartalom egyszerű vezérlését biztosítják az oktatók számára. A Canon F-718SGA tudományos számológép fizikai jellemzőit utánzó szoftverrel a tanárok interaktív módon mutathatják be az összetett számításokat, akár nagy hallgatóságnak is. A szoftver így ideális megoldás olyan tanárok számára, akik egy adott számításról lépésről lépésre haladó útmutatót szeretnének készíteni.

Az összetettebb számításokhoz az oktatók felhasználhatják a független képernyő-nagyítási funkciót, amely a tudományos számológép LCD kijelzőjének nagyobb verzióját indítja el, így megkönnyíti a hosszabb matematikai egyenletek bemutatását és magyarázatát. Az F-718SGA Emulator kialakítása teljesen rugalmas, és problémamentesen, bármilyen osztálytermi számítógépen közvetlenül egy CD-ROM-ról futtatható.