A Crytek, a világ egyik legjobb grafikai motorjának, valamint a Crysis és a Far Cry játékok fejlesztője az Apple mobilplatformjában jártas mobilprogramozókat keres. A cég pontosan nem árulja el, hogy milyen céllal, de valószínűnek tűnik, hogy játékmotorját, vagy akár egyes játékait - illetve azok egyszerűsített változatait - kívánja portolni az iOS-alapú gépekre is.

Az iPhone-ra ill. iPad-ra készült szoftverek fejlesztésében jártas munkaerővel szemben támaszott követelmények részletes listája a cég honlapján olvasható. A listából kiderül, hogy elsősorban a mobilplatformmal, és nem kifejezetten a játékfejlesztéssel kapcsolatos ismeretek és tapasztalatok számítanak, bár nyilván utóbbi sem hátrány a felvételi beszélgetés során.

A pozícióra ugyan a világ bármely országából lehet jelentkezni, de az sajnos a hirdetésből nem derül ki, hogy hol is lesz majdan a munkavégzés helye. Ez utóbbi ugyanakkor akár Budapest is lehet majd, hiszen a frankfurti cég hazánk fővárosában is üzemeltet fejlesztőkirendeltséget Kijev, Szófia, Szöul és Nottingham mellett.